- Fraktfritt order över 1500:- - Inga Fakturerings avgifter    - På nätet sedan -97     - Välkommen!     e posta oss    -  Tel 0346 97 515 

Skriv ut katalog

Sortiment

Här finner ni hela Lego Elektroniks sortimentet.
*Tips ! Skriv i sök fältet ovan vad ni söker så kommer det förslag på produkter..

Legoelektronik.se

Komfort i stugan, båten, husbilen och hemmet.
Allt inom 12Vdc Off Grid lösningar för industrin.
LED för stall, gårdar, entreprenadmaskiner.

Vårt breda sortiment omfattas av produkter för båtliv, husvagn och husbil kompletterat med komfortlösningar för trädgården. Vi har också ett brett utbud av LED produkter för stall gårdar entreprenad.

STUGPRODUKTER

Här finns främst produkter för alternativa energilösningar baserade på förnyelsebar energi som sol och vind. Men också praktiska och miljövänliga gasollösningar för matlagning, kyl & frys, varmvatten och uppvärmning. Bland värmelösningarna finns den unika stugvärmaren från Wallas för diesel, som kan styras med smart-telefon eller dator.

solvärmaren Solar Air Plus ger stugägaren en kontinuerlig ventilation och underhållsvärme till stugan. Även ett brett sortiment av Vatten- och toalettlösningar för stugan.

HUSVAGN/HUSBIL OCH BÅT
Eget lager av standard solpaneler och specifika 12V solpaneler för marint bruk, kan vi erbjuda alternativa energilösningar för det mobila fritidslivet. OUTDOOR LIVING

Nytt för i år 2017  är att vi ha ett eget LED sortiment för stall, gårdar, entreprenad samt industrin

Snabba leveranser beställ online

Ring oss på 0346-97 515 eller maila till info@legoelektronik.se och beställ det kök du vill ha. Med över 30 års erfarenhet står vi gärna till tjänst vid frågor. Vi har ett brett utbud av vitvaror till gasolkök och camping, och med allt på lager utför vi alltid snabba leveranser. När du beställer över 1500:- är frakten dessutom alltid fri.