- Fraktfritt order över 1500:- - Inga Faktureringsavgifter    - På nätet sedan -97     - Välkommen!     e posta oss    -  Tel 0346 97 515 

Skriv ut katalog

Batteri AGM

Batterier – från båtbatteri till lithium

12v & 24v batterier

Batterier produceras i en mängd kvaliteter med olika egenskaper, helt beroende av dess ändamål och användande. Här erbjuder vi effektiva batterier för alla områden – till din husbil, husvagn, båt, som solpanel eller som startbatterier till mindre maskiner såsom gräsklippare, snöskoter, mindre traktorer m.fl. Du kan vara säker på att hitta rätt batteri hos oss.

Vikten av att välja rätt

När problem uppstår i en solenergianläggning är batterierna vanligtvis orsaken, och att byta ut sulfaterade eller sönderfrysta batterier är framförallt kostsamt. Man ska därför aldrig spara in på batterierna vid köp av en ny solenergianläggning. Batterier skall endast kopplas ihop om de är nya och av samma märke och typ, och om man någon gång behöver byta ut ett enskilt batteri i en batteribank behöver hela batteribanken bytas. 

En hållbar energilösning

Ring oss på 0346-97 515 eller maila till info@legoelektronik.se för en hållbar energilösning till ett mycket bra pris. Oavsett om batteriet ska användas för solpanelssystem, mc, stuga eller ett mindre fritidsbatteri har vi det du söker på lager för omgående leverans. Alla beställningar över 1500:- är fraktfria.

9 objekt

per sida

9 objekt

per sida