- Fraktfritt order över 1500:- - Inga Faktureringsavgifter    - På nätet sedan -97     - Välkommen!     e posta oss    -  Tel 0346 97 515 

Skriv ut katalog

Blixtljusramp i LED

Varningsljusramper i LED
Våra orangea blixtljuslampor i LED passar flera olika typer av fordon och används ofta på arbetsfordon vid t.ex. vägarbeten och på bärgare. Blixtljusramper i andra färger används också av räddningstjänst och polis. Våra LED-bilxtljus är gjorda i polykarbonat-glas vilket betyder att de inte spricker vid stenskott eller liknande. Detta ger dem en längre livslängd och de är även säkrare då det inte blir glassplitter vid skador.

Vi kan möta dina behov av blixtljusramp i LED! Söker du något utöver det vi har på vår sida? Hör av dig till oss, så söker vi bra alternativ till dig. Om du är osäker på vilken varningsljusramp som passar dig bäst, tveka inte att kontakta vår kundtjänst!

Beställ blixtljusramp, varningsljus snabbt och enkelt online

Du beställer din blixtljusramp, varningsljus i LED snabbt och enkelt direkt online. Vi har ett stort lager och kan därför garantera dig snabb leverans på dina varor! Hos oss får du också fri frakt vid köp över 1500 kr. Ring eller mejla oss med frågor eller om du behöver hjälp att välja rätt lampa!

5 objekt

per sida

5 objekt

per sida