- Fraktfritt order över 1500:- - Inga Fakturerings avgifter    - På nätet sedan -97     - Välkommen!     e posta oss    -  Tel 0346 97 515 

Gasol

Gasol används inom en rad olika områden, från uppvärmning av stugor till matlagning. En gasolkyl håller maten i kylskåpet kallt samt skapar en behaglig temperatur på terrassen, och med en gasolvarmvattenberedare kan du duscha i önskvärd temperatur. Rätt gasolprodukter gör helt enkelt livet lättare för dig, var du än är. Det är här vi på Lego Elektronik kommer in i bilden.

Gasolprodukter för alla användningsområden

Behövs en gasolvärmare till förtältet, eller ska sommarstugan få en ordentlig frys? Våra kylvaror omvandlar gasolvärme till kyla snabbt och effektivt. Ska husbilen utrustas med en gasolhäll? Våra gasolhällar fungerar lika enkelt som vanliga gasolspisar. Från båtar till friggebodar och fritidshus, vi har garanterat rätt gasoltillbehör för just dig. Vi arbetar endast med gasolprodukter från kända leverantörer som Sunwind, Dometic och Waeco. Och det är alltid fraktfritt över 1500:-.

Snabb leverans – bra priser

Välj ut den gasolprodukt som passar ditt behov idag - vi levererar omgående. Med över 30 års erfarenhet erbjuder vi endast kvalitetsprodukter till riktigt bra priser, oavsett om det gäller gasolkylar, värmekaminer eller kylfrysarboxar. Ring oss på 0346-97 515 eller maila till info@legoelektronik.se idag.