- Fraktfritt order över 1500:- - Inga Faktureringsavgifter    - På nätet sedan -97     - Välkommen!     e posta oss    -  Tel 0346 97 515 

Gasol

Gasol gör livet lättare var du än är. Gasol kan användas överallt där det är möjligt att transportera en gasolflaska och det finns i hela landet. Gasol är en pålitlig och tillförlitlig energikälla som uppfyller energibehovet genom ren och effektiv förbränning. Många människor använder gasol både inomhus och utomhus. Den värmer upp stugor och husvagnar och håller en konstant värme. Den hjälper dig att snabbt laga mat och vid exakt temperatur, samtidigt som den håller mat i kylskåpet kallt och skapar en behaglig temperatur på terrassen året runt. Gasol är också en populär energikälla för grillning. Det är här vi på Lego Elektronik kommer in i bilden.

Gasolprodukter för alla användningsområden

Behövs en gasolvärmare till förtältet, ska sommarstugan få en ordentlig frys eller ska husbilen utrustas med en gasolhäll? Våra gasolhällar fungerar lika enkelt som vanliga gasolspisar. Från båtar till friggebodar och fritidshus, vi har garanterat rätt gasoltillbehör för just dig. Vi arbetar endast med gasolprodukter från kända leverantörer som Sunwind, Dometic och Waeco. Och det är alltid fraktfritt vid köp över 1500 kr..

Snabb leverans – bra priser

Välj ut den gasolprodukt som passar ditt behov idag - vi levererar omgående. Med över 30 års erfarenhet erbjuder vi endast kvalitetsprodukter till riktigt bra priser, oavsett om det gäller gasolkylar, värmekaminer eller frysboxar. Ring oss på 0346-97 515 eller maila till info@legoelektronik.se idag.