- Fraktfritt order över 1500:- - Inga Faktureringsavgifter    - På nätet sedan -97     - Välkommen!     e posta oss    -  Tel 0346 97 515 

Kök och städ

Kök och vitvaror för alla behov

Lego Elektronik har allt inom kök och vitvaror för båt, fritidshus, jaktstuga, friggebod, sommarstuga och husbil. Oavsett om ert fritidskök drivs på solceller, solpaneler, 12V eller gasol har vi kompletta kök för alla, och vi har även några enstaka med stöd för 230V.

Kompletta kök för alla behov

Letar du efter ett specifikt kök till båten, eller behöver du en komplett köksutrustning med gasol? Ska du förnya familjens campingkök? Oavsett om du vill ha en ugn, spis, kyl eller frys hittar du garanterat det du söker hos oss, allt i hög kvalitet till ett mycket bra pris. Vi har även mobila kyl- och frysboxar som drivs på 12V gasol eller 230V.

Snabba leveranser

Ring oss på 0346-97 515 eller maila till info@legoelektronik.se och beställ det kök du vill ha. Med över 30 års erfarenhet står vi gärna till tjänst vid frågor. Vi har ett brett utbud av vitvaror till gasolkök och camping, och med allt på lager utför vi alltid snabba leveranser. När du beställer över 1500:- är frakten dessutom alltid fri.