- Fraktfritt order över 1500:- - Inga Faktureringsavgifter    - På nätet sedan -97     - Välkommen!     e posta oss    -  Tel 0346 97 515 

Mastervolt

Mastervolt – hela produktsortimentet

Sen 2015 är vi på Lego Elektronik partner till Mastervolt Sweden AB. Mastervolt har arbetat med batteri- och strömförsörjningssystem i över 20 år, och är ledande inom 12 voltsprodukter. Som partner kan vi erbjuda dig Mastervolts hela produktsortiment inom strömförsörjning, från batterier och laddare till omvandlare.

Fraktfritt över 1500:-

Behöver du dra el till friggeboden, eller ska el kopplas till husbilen? Oavsett om du letar efter en batteriladdare, konverter, omformare eller inverter kan du vara säker på att vi har det du söker. Det gäller även installation och strömförsörjning inom 12v. Vid order över 1500:- är det alltid fraktfritt inom Sverige, och allt här nedan finns på lager. Du kan därför räkna med snabba leveranser från oss.

Snabba offerter

Få rätt batteri till din truck, lastbil eller båt idag. Är det något som vi inte har med på vår hemsida, eller om du söker reservdelar eller utbytesprodukter, kan du kontakta oss på info@legoelentrokik.se så får du omgående ett prisförslag. Du är även varmt välkommen att ringa oss på 0346-97 515.