- Fraktfritt order över 1500:- - Inga Faktureringsavgifter    - På nätet sedan -97     - Välkommen!     e posta oss    -  Tel 0346 97 515 

Skriv ut katalog

Solpanel till stugan

Vi har många smarta lösningar vad gäller solpaneler till din stuga, perfekt för dig som vill ha ett miljövänligt alternativ till elnät och gasol. Solpaneler är även en bra och prisvärd lösning för dig som äger stuga eller friggebod utan tillgång till någon elnätanslutning. Vi har lösningar för alla behov och ändamål.

Kompletta Solpanelspaket

Våra kompletta solpanelspaket är mycket populära och ett bra alternativ om du är på jakt efter ett startpaket. Vi har allt från små 50W-paket till större 200W-paket. Det gör det enkelt för dig att hitta ett alternativ som bäst motsvarar dina förutsättningar och behov. I paketen ingår allt du behöver för att montera och använda solenergi. Vi har även ett populärt hybridpaket där det, i tillägg till solceller, ingår ett vindkraftverk. Kombinationen av solceller och vindkraft gör att du får maximal effekt av systemet och blir inte lika beroende av solen för att producera el.

 

Beställ online

Du beställer enkelt och bekvämt solpanel till stugan i vår webbshop. Det mesta finns på lager och vi garanterar snabba leveranser och fri frakt vid köp över 1500 kronor. Ta gärna kontakt med vår kunniga kundtjänst om du vill ha hjälp att hitta rätt solcellspanel enligt dina förutsättningar eller har frågor kring våra produkter.

 

12 objekt

per sida

12 objekt

per sida