- Fraktfritt order över 1500:- - Inga Faktureringsavgifter    - På nätet sedan -97     - Välkommen!     e posta oss    -  Tel 0346 97 515 

Skriv ut katalog

Toalett stugan

Val av riktig toalett till stugan är ett viktigt val, och det är inte säkert att en toalett som fungerar utmärkt i en stuga passar lika bra i en annan. Innan du väljer toalett kan det vara klokt att fundera lite på vad som är det viktigaste kriterierna för att du skall bli nöjd med toaletten. Det är fyra punkter som du bör tänka igenom innan du bestämmer dig:
• Vilka energilösningar finns i stugan idag och i framtiden, har du 12 eller 230 volt?
• Har du gott om plats i toalettutrymmet? Har du utrymme under golvet?
• Kräver toaletten mycket arbete att tömma t.ex.?
• Hur många personer skall utnyttja toaletten per dygn?

Separett villa 9000 är en urinsorterande fritidstoalett som med sin enkelhet och obegränsade kapacitet ger dig ett bekymmerslöst ägande med enkel efterhantering av toalettavfallet. Villa 9000 eller weekend  har inget krav på rumstemperatur, utan fungerar lika bra i varma som kalla utrymmen
 
Fritidstoalett för slott och koja! Tack vare urinsepareringen minskar både lukten och volymen på det avfall som måste tas om hand. Under de senaste tio åren har toaletten utvecklats och förfinats och har tack vare det nått mycket hög driftsäkerhet och användarvänlighet. I design, kvalitet och bekvämlighet motsvarar den en vanlig vattentoalett.
Separett Weekend passar perfekt i fritidshuset, kolonistugan eller i gäststugan och är med sin enkla design och 12V-fläkt en kostnadseffektiv toalettlösning även utanför det allmänna elnätet.
 
Separett Weekend 7010 är en urinseparerande toalett som med sin enkelhet och driftsäkerhet är en populär toalettlösning i gäststugan, fritidshuset eller i kolonistugan. Tack vare urinseparationen minskas antalet tömningar av latrinbehållaren och luktbildningen minimeras.
 
Separett Torrdass 500 är en urinseparerande insats som levereras med en utbytbar värmesits för komfort i stugan året om. Torrdass 500 är enkel att montera och ger dig alla fördelarna med urinseparering – minskad hantering och minskad lukt tack vare att urinen leds bort från resterande avfall.
 
EL-DORADO
Förbränningstoalett förbränner avfallet till miljövänlig aska med hjälp av hög värme. Förbränningstoaletten är mycket lämplig till svenska stugor, fritidshus och andra bostäder där man har tillgång till ström men där anslutning för vatten och avlopp saknas. Asklådan töms efter ca en veckas användning. El-dorado är Sunwinds egen förbränningstoalett. Toaletten bygger på kända principer inom förbränning av toalettavfall. Vi har använt vår mångåriga erfarenhet på stugmarknaden, och utvecklat den ultimata modellen. Driftsäkerhet och pålitlighet är de stora fördelarna med denna toalett.