- Fraktfritt order över 1500:- - Inga Faktureringsavgifter    - På nätet sedan -97     - Välkommen!     e posta oss    -  Tel 0346 97 515 

Gasol varmvattenberedare

Vi har riktigt bra gasolvarmvattenberedare för båt, husbil, stuga eller husvagn. Samtliga varmvattenberedare är av genomströmningstyp och värmer kallvattnet under tiden som det passerar beredaren.

 

Olika storlekar

Våra varmvattenberedare finns i tre olika storlekar, 6, 11 och 14  liter. 6 liters-beredaren passar utmärkt för dig som inte har stora behov för varmvatten, det räcker ofta till dusch och disk för ett mindre hushåll. Beredaren tänds genom att trycka in en knapp och gasoltillförseln stängs automatiskt av om lågan slocknar. 

11 och 14 liters-beredare passar perfekt för stugan där du har användning för fler tappställen, till exempel kök och badrum, och där det inkommande vattnet har en mycket låg temperatur. Fördelen med denna beredare är att ingen pilotlåga behöver tändas, när vattenkranen vrids tänds huvudlågan automatiskt tack vare dess inbyggda batterier.

Du hittar även praktiska tillbehör som ventilationssatser och reducerventiler i vårt sortiment. Samtliga produkter är av mycket hög kvalitet och till bra priser.

 

Beställ online

Du beställer enkelt och bekvämt gasol varmvattenberedare för husbil, husvagn, stuga eller båt från oss. Det mesta finns på lager och vi garanterar snabba leveranser och fri frakt vid köp över 1500 kr.

Ta gärna kontakt med vår kundtjänst om du vill ha hjälp att hitta rätt produkt eller har frågor kring våra produkter.

 

8 objekt

per sida

8 objekt

per sida