- Fraktfritt order över 1500:- - Inga Faktureringsavgifter    - På nätet sedan -97     - Välkommen!     e posta oss    -  Tel 0346 97 515 

Steca regulator tillbehör

.

Tillgänglighet:" I lager

Produktnamn Pris Antal
Steca Färrkontrollen för Steca Solarix PRS, Steca Solsum, Steca Solarix MPPT Steca Färrkontrollen för Steca Solarix PRS, Steca Solsum, Steca Solarix MPPT
1 490 kr
Steca Temperature Sensor PA TS-S Steca Temperature Sensor PA TS-S
399 kr

Fakta

Detaljer

Steca PA RC100

Fjärrkontrollen för att konfigurera Steca Solarix PRS, Steca Solsum, Steca Solarix MPPT
Storlek : 115 x 57 x 20 mm
Vikt: 0.09 kg

Steca Temperature Sensor PA TS-S

DCL Spänningsomvandlare Den DCL utökar funktionaliteten på DCS genom att lägga överskottsenergi 
funktionalitet som ger användbar energi som normalt skulle gå till spillo på grund av att batteriet inte kan acceptera den extra solenergi. 
Med DCL är det möjligt att ladda ett extra batteri med överskottsenergi. 
Detta används ofta i mobila-hem och båtar som ofta har ett batteri för solsystemet och ett extra batteri för att starta motorn. 
En annan typisk tillämpning är att driva en liten fläkt för luftväxling på en båt som drivs enbart med överskottsenergi.
Endast fantasin begränsar antalet möjliga applikationer.

CXM Remote Display PHOCOS CXM kan användas i kombination med PHOCOS CXN serien laddningsregulatorer via gränssnittskontakt. 
PHOCOS CXM fjärrdisplay är utformad för att visa panelström, 
belastningsström och batterispänning på ditt solcellssystem som sanna värden och statusvärden som laddning, överbelastning, 
lågspänning koppla som symboler. 
Ytterligare kan du visa flera värden av CXN s datalogger av de senaste 7 dagarna som Ah, SOC, batterispänning (morgon, kväll). 
Detta ger dig mer detaljerad information om ditt solcellssystem.

BCM Batteriladdare BCM är en innovativ laddare för AA-storlek uppladdningsbara NiMeH och NiCd-batterier. Den är speciellt utformad för användning i PV solsystem. Dessutom kan den användas tillsammans med 12V batterier.

Ladda ner