- Fraktfritt order över 1500:- - Inga Faktureringsavgifter    - På nätet sedan -97     - Välkommen!     e posta oss    -  Tel 0346 97 515 

Dieselkamin Wallas 26CC Antracitgrå front

Dieselkaminen Wallas 26 är en pålitlig värmekälla som gör att du kan komma fram till en uppvärmd stuga. Mycket lämplig för medelstora stugor.


 

Tillgänglighet:" I lager

21 900 kr
(Skrymmandeavgift tillkommer med 420)

Fakta

Detaljer

• Producerar torr värme
• Mycket låg strömförbrukning
• Säker att använda
• Låga driftskostnader
• Tillval tillgängligt: Fjärrstyrning

Glöm problem med tändstickor, tändvätska, fuktiga lakan och immiga fönster. Wallas kaminen håller fönstren klara och sängarna torra. Med en Wallas på plats i stugan är fukt inte ett problem längre. Installationen är enkel och den kan inte vara enklare eller säkrare att använda. Njut av fördelarna med att komma fram till en varm stuga! Wallas dieselkamin är en helautomatisk värmekamin som kan anslutas till skorstenen eller direkt genom ytterväggen. Kaminen är lätt att starta, antingen med strömbrytaren eller fjärrstyrningen. Med den steglösa effektstyrningen eller termostaten (inbyggd i fjärrstyrningen) blir det lätt att bibehålla önskad temperatur. Kaminen
brinner med ren blå låga, och tack vare den slutna förbränningskammaren, helt rök- och luktfritt. Det yttre höljet blir inte varmt och barnen kan säkert röra kaminens överdel. Wallas kaminen är ett mycket attraktivt uppvärmningsalternativ.
Den är enkel att installera, enkel att använda och säker för alla familjemedlemmar, från de yngsta till de äldsta. Wallas kaminen drivs på diesel eller fotogen, men behöver även driftsström på 12V, från t.ex. en solpanelsanläggning. Om stugan har 230V, behöver man en liten laddare och ett 12V-batteri.

Bränsle: Diesel / fotogen
Bränsleförbrukning: 0,09-0,26 ltr/timme, 2,2-6,2 ltr/dygn
Dimensioner: 730 x 360 x 270 mm
Driftsspänning: 12 volt eller batteripaket med 230 volt laddare
Effektreglering: Steglöst med regleringsratt och automatiskt med rumsterostat
Mått Höjd golv till centrum rökrör 275 mm (på sockel + 280 mm)
Rekommenderad värmeyta: ca 40-60 m²
Startas: Manuellt eller med fjärrstart
Strömförbrukning: 0,2-0,4 A = 4,8-9,6 Ah/dygn
Värmeeffekt: 900-2600 Watt
Vikt: 18,5 kg

Ladda ner