- Fraktfritt order över 1500:- - Inga Faktureringsavgifter    - På nätet sedan -97     - Välkommen!     e posta oss    -  Tel 0346 97 515 

Wallas kamin 40CC Vit front

-

Tillgänglighet:" I lager

23 900 kr

Fakta

Detaljer

Wallas dieselkaminer
Alltid torr och varm stuga! Utetemperaturen har ingen betydelse. Tack vare Wallaskaminen kan stugsäsongen förlängas betydligt, därför att stugan alltid är torr och har önskad temperatur. Ett bättre välkomnande kan man knappast tänka sig. Du kan njuta av ledigheten i stugan på ett enkelt och tryggt sätt - och mycket längre.
 
Wallaskaminen är en helautomatisk värmekamin, som ansluts till skorsten, eller direkt genom yttervägg. Med den steglösa effekt-kontrollen eller rumstermostaten är det enkelt att hålla rätt temperatur. Kaminen startas antingen med strömbrytare, GSM Fjärrstart eller Mini-Call.
 
Kaminen brinner med blå låga, helt rent, luktfritt och opåverkat av vind med ett slutet förbränningssystem. Framsidan och sidoväggarna är helt svala och man kan tryggt röra vid kaminens överdel. Glöm tändstickor, tändvätskor, fuktiga sängkläder och frostiga fönster. Den torra värmen håller fönstren klara och sängkläderna torra. Med en lätthanterlig Wallaskamin i stugan, är fukt inget problem. Wallaskaminen är också ett mycket ekonomiskt uppvärmningsalternativ.
 
Den är enkel att montera, enkel att använda och trygg för alla familjemedlemmar, från den yngsta till den äldsta. Wallaskaminen förbrukar diesel eller fotogen, och behöver driftsström på 12V som tas från t.ex. en sol-elanläggning. Om stugan har indragen el med 230V spänning, behöver man en nätadapter och batteri.
 
Med ett enkelt SMS från din mobiltelefon
kan du fjärrstarta din kamin och även avläsa temperatur och batteristatus.
 
(Detta om du har GSM fjärrstart.)


Bränsle:
Diesel / fotogen
Bränsleförbrukning:
0,16-0,4 ltr/timme, 3,8-9,6 ltr/dygn
Dimensioner:
730 x 480 x 310 mm
Driftsspänning:
12 volt eller batteripaket med 230 volt laddare
Effektreglering:
Steglöst med regleringsratt och automatiskt med rumsterostat
Rekommenderad värmeyta:
ca 60-90 m²
Startas:
Manuellt eller med fjärrstart
Strömförbrukning:
0,2-0,4 A = 4,8-9,6 Ah/dygn
Värmeeffekt:
1600-4000 Watt
Vikt:
25 kg

Ladda ner